Logo

Grillet friskfanget laks og fennikel med mango-chili-gulerodssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)

4 store (160 g) laksefilter med skind.
Marinade:
½ dl olivenolie
1 fed pillet, revet hvidløg
½ tsk Piment d'Espelette
lidt havsalt.
Grillet fennikel:
2 fennikel.
Mango-chili-gulerodssalat:
1 skrællet mango
4 skrællede gulerødder
1 endivie salat, skåret fri for den bitr del af roden
2 friskpressede appelsiner
1 snack peber (en peber-chiliart der ikke er så stærk)
100 g sultaner
100 g bagte macadamien-nødder.

Laksefilterne pensles med marinaden og lægges på grillen med skindsiden nedad. Når skindet er gyldent vendes de og grilles færdig.
Samtidig flækkes fenniklen i 4 og pensles med marinaden og lægges et sted på grillen med svag varme til de er møre, men gerne med bid i.
Mango og gulerødderne rives på rivejern. Endivie salaten og peber snack snittes fint og det hele blandes med resten af ingredienserne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her