Logo

Grillet hellefisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

ca. 700 g hellefisk u/skind og ben
citronsaft
salt og peber
1 stort løg
smør
indmad fra 10 skiver toast
purløg
salt og peber

Hellefisken lægges i et ovnfastfad. Hæld citronsaft hen over. Kom salt og peber på. Skal trække ca. 20 min.

Hak løget fint. Dampes i smør til de er klare. Afkøles. Toasten smuldres i en skål. Tilsæt smør, purløg, salt og peber. Dette blandes til en fast masse, som smøres på hellefisken. Grilles i ca. 10 - 15 min.

Serveres med nye kartofler, ærter og hollandaisesauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her