Logo

Grillet hvidløgskylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kylling delt i over- og underlår og halverede bryster

Marinade:
6 fed knust hvidløg
½ dl citronsaft
2 spsk sød Thai chilisauce
1 potte hakket koriander
1 spsk brun farin
2 tsk sojasauce

Rens kyllingestykkerne og dup dem tørre. Læg dem på et stort fad.

Marinade:
Bland alle ingredienser sammen i en skål.
Hæld marinaden over kyllingestykkerne og vend dem godt, så alt kød er grundigt smurt ind i marinaden.
Dæk fadet og stil det på køl i 2-3 timer.

Grillsteg kyllingestykkerne over glødende kul, til de er gyldenbrune og gennemstegte.
Alternativt kan stykkerne grilles under en varm ovngrill.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her