Logo

Grillet jomfruhummer med knust blomme-tomatsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)

12 friske jomfruhummere
friskhakket bredbladet persille.
Marinade:
½ dl olivenolie
1 fed pillet og revet hvidløg
½ tsk Piment d'Espelette
lidt havsalt
fintrevet skal af 1 lime
tomatsaft.
Knust tomatsalat:
12 stk blommetomater
2 spsk olivenolie
evt. balsamico-eddike
havsalt og friskkværnet hvid peber
hakket friskplukket timian-oregano-purløgsblomst eller krydderurter efter eget valg.
1 daggammelt lyst brød.

Jomfruhummerne halveres og pensles med marinaden og lægges på grillen med skærefladen nedad og vendes om efter ca. 2-3 min. og tilberedes færdig i sin egen skal.

Tomaterne kvartes og lægges i en spidssigte. Knuses og tomatsaften hældes over i marinaden.

Tomatkødet vendes med olivenolie, de hakkede krydderurter, smages til med salt, friskkværnet peber og evt. balsamico-eddike.

Det daggamle brød pensles med resten af marinaden og grilles sprøde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her