Logo

Grillet mørbrad med bønnesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store svinemørbrad
2 spsk korianderfrø
2 spsk revet citronskal
2 tsk frisk hakket timian
1 tsk salt
1 tsk groft kværnet peber
4 spsk olivenolie

Bønnesalat:
400 g grønne bønner
1 dl mayonnaise
2 spsk dijonsennep
3 tsk flormelis
2 spsk eddike
salt og peber

Rens mørbradderne for sener.

Kom korianderfrø, citronskal, timian, salt , peber og olivenolie i en blender og blend til korianderfrøene er knuste.

Læg blandingen på en plade og rul mørbradderne heri, pensl dem med olie. Gril i ca 15 minutter.

Vend dem med jævne mellemrum.

 

Bønnesalat: Kog bønnerne i letsaltet vand i 2 minutter.

Afkøl dem i koldt vand og tør dem.

Bland mayonnaise, sennep, flormelis, eddike, salt og peber.

Vend bønnerne heri og server.

 

Serveres med et godt brød små nye kartofler og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her