Logo

Grillet, marineret lammebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg lammebryst
Marinade:
½ dl olie
½ dl soya
½ dl vineddike
½ tsk sort peber
1 fed hvidløg

Sauce:
2 spsk olie
1 spsk fint hakket løg
2 fed hvidløg
1 peberfrugt
1 dåseflåede tomater
1 spsk brun farin
2 tsk sennepspulver
1 spsk vineddike
lidt tabasco
salt og peber

Bland ingredienserne til marinaden og pres hvidløget i.
Læg lammebrystet i en plastpose, hæld marinaden over og luk posen godt til.
Ryst posen så marinaden fordeles.
Mariner kødet i 2 timer i køleskabet.

Tør kødet af og grill det 10 min på hver side.
Pensl med marinaden et par gange under grilningen.
Kødet er færdigt når det løsner sig fra benene.

Brun fedtstof i en stegepande.
Kom løgene i og pres hvidløget i.
Rens og hak peberfrugten og kom den i sammen med de øvrige ingredienser til saucen.
Tilsæt også lidt af marinaden.

Lad saucen simre på grillristen eller lav den på komfuret.
Skær ryggen langs benene og server saucen ved siden af til at dyppe kødet i

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her