Logo

Grillet oksefilet med provencetårn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 bøffer af oksefilet
vindruekerneolie
groft havsalt
friskkværnet peber

Provencetårn:
1 aubergine
1 squash
2 gule peber
6 stilke frisk timian
2 røde tomater
2 gule tomater
2 grønne tomater
1 skalotteløg

Vinaigrette:
2 ½ dl olivenolie
½ dl sherry eddike
½ dl vand
1 tsk sennep

Pesto:
2 ½ dl olivenolie
1 bdt bredbladet persille
3 fed hvidløg
25 g frisk høvlet parmesan
25 g pinjekerner

Pynt:
purløg
200 g frisk parmesan

Bøfferne krydres med groft havsalt og friskkværnet peber, hvorefter de pensles med et tyndt lag olie, så de ikke hænger fast på grillen.
Bøfferne grilles, alt afhængig af størrelsen, i ca. 6 min. på hver side, til de er medium - lad dem trække i 5-6 min.
Samtidig med at bøfferne grilles, pensles auberginen, squashen og de gule peber med et tyndt lag olie.
Grill derefter grønsagerne i ca. 1 min., så de får lidt grillstriber.
Læg derefter grønsagerne i lidt alufolie og krydr med timian, salt og peber.

Luk alufolieen sammen til en sæk og grill det færdigt i 8-10 min. alt imens bøfferne står og trækker.
Imens blandes vinaigretten og hældes ud over de hakkede skalotteløg og de skiveskårede tomater.
Pestoen blandes og blendes, hvorefter den serveres sammen med bøfferne og provencetårnet med frisk høvlet parmesan.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.119 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her