Logo

Grillet, røget makrel med tomatchutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
2 røgede makrel
4 stilke laurbær eller små træspid
 
Tomatchutney:
200 g cherrytomater
200 g radiser
2 dl hindbæreddike
100 g sukker
2 laurbærblade
2 spsk Maizena majsstivelse
 
Fjern skind og ben og skær makrellerne i midt over.
Fordel stykkerne på laurbærstilke eller spid.
Grill spiddene - en varm, hed grillpande kan også bruges, hvis man griller hjemmefra.
 
Tomatchutney: Blancher cherrytomaterne i saltvand og befri dem for skind.
Blancher radiserne i saltvand skær dem halve stykker.
Kog eddike, sukker og laurbærblade op og vn med Maizena.
Læg tomater og radiser i lagen og hæld på sylteglas.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her