Logo

Grillet skinkemignon med grapefrugtsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g skinkemignon i skiver á 1 cm. tykkelse
olie til pensling
salt
peber

Persillesmør:
250 g smør
1 fed presset hvidløg
½ presset citron
3 spsk hakket persille
salt
peber
½ citron i skiver

salat:
4-6 grapefrugter i fileter
50 g hakkede hasselnøddekerner

Persillesmør:
Rør smørret sammen med de øvrige ingredienser.
Rul det i bagepapir eller pergamentpapir til en pølse og sæt det på køl.
Ved servering skæres det i tynde skiver og anrettes på citronskiverne.
En evt. rest smør kan opbevares enten på køl eller fryses ned.

Grapefrugtsalat:
Skær grapefrugterne fri for skrællen og skær dem ud i fileter og drys dem med hasselnøddekerner.

Skinkemignon:
Pensl skiverne med olie og krydr med peber.
Steg på grill 1 min. på hver side.
Skal vendes et par gange på grillen, da det ellers nemt bliver tørt.
Krydr med salt efter grillning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her