Logo

Grillet svinemørbrad med feta , basilikum, bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 svinemørbrad
2 pk bacon
ca 100 g feta eller anden ost
Frisk basilikum
 
Svinebørbraderne frigøres for sener og hinder.

Lav et snit halvt igennem dem og fyld feta og hele blade af basilikum i.

Rul baconskiverne omkring, så mørbraderne er helt dækket.
Grill i 20-25 min.
Skær dem i 2,5 cm tykke skiver og server med salat eller nye kartofler
smørstegt på panden, gerne med hjemmelavet hvidløgsdressing.
(cremefraiche 9%, 3-4 pressede hvidløg, lidt salt og lidt fløde).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.083 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her