Logo

Grillspid 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svinemørbrad
300 g kalvelever
125 g champignoner
125 g røget bacon
200 g cherrytomater
laurbærblade
olie
salt og peber
Tilbehør: pasta

Skær mørbraden og kalveleveren i mundrette stykker.
Sæt stykkerne på fire grillspid skiftevis med hele eller delte champignoner, bacon, tomater og laurbærblade.
Pensl med olie og steg spiddene over trækulsgløder eller under ovnens grillelement i 5-6 min.
Drys med salt og peber før serveringen.
Mens spiddene steger, koges frisk pasta "al dente".
Bland lidt frisk olivenolie eller fløde i den godt afdryppede pasta, før den serveres.


Ikke fryseegnede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.495 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her