Logo

Grillspid med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kyllingefilét eller kyllingebryst uden skind
1 grøn peberfrugt
2 skiverfrisk ananas
3 spsk olivenolie
1 spsk sojasauce
2 tsk karry
salt og peber

Bulgursalat:
4 dl bulgur
50 g rosiner
50 g pinjekerner
2 tsk karry

Tør kyllingekødet og skær det i tern.
Halver peberfrugten, fjern frøstole og kog dem i ca. 5 min.
Skær peberfrugt og ananas i tern.
Sæt skiftevis kylling, peberfrugt og ananas på grillspid.
Rør en marinade af olie, soja, karry, salt og peber.
Pensl grillspiddene med marinaden og grillsteg dem i 8-12 min.

Vend dem under stegningen.

Bulgursalat:
Kog bulgur som angivet på emballagen.
Vend rosiner, pinjekerner og karry i bulguren og server salaten til grillspiddene.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her