Logo

Grillspid med mørbrad, lever og svesker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8-10 svesker
1 dl rødvin
250 g svinemørbrad
250 g svinelever
peber og salt
3 spsk olie

Sveskerne udblødes i rødvinen natten over.
Skær kødet og leveren i firkantede stykker, som krydres med peber.

Sæt skiftevis svesker og kød på grillspid, som pensles med olie og steges 8-10 minutter under grillen eller i olie på panden.
Drys med salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.194 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her