Logo

Grillspid med skaldyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g kammuslinger
125 g kæmperejer
½ dl hvidvin
½ dl olie
1 tsk tørret timian
1 tsk tørret basilikum
1 spsk hakket persille
125 g champignon
125 g cherrytomater

Rør hvidvin og olie sammen og kom krydderurterne i.
Kom kammusliger og kæmperejer i marinaden og lad dem trække 20 min.
Sæt skaldyrene på spid sammen emd tomater og halve champignoner.
Gril dem over trækulsgløder eller under ovnens grill i 5-6 min.
Vend spiddene jævnligt.
Servér med en god salat til.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her