Logo

Grillspid med svinekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300-500 g Svinekød
1 Løg
1 Peberfrugt
10-20 stk Champignon

Marinade:
Stærk thailandsk chili sauce
Olivenolie
Hvidløg

Grillspid:
Kødet skæres i små stykker, og ligges i marinade i ca. 2 timer på køl.

Rengør grønsagerne og snit dem i grove stykker.

Fordel grønsagerne jævnt mellem kødstykkerne.

Lad spiddene starte på inddirekte varme i ca. 15 min.

Lad dem herefter få direkte stegning i ca. 10 min.

Servering:
Server spiddene med nye ristede kartofler i piripiri marinade og hvidløgsbrød.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her