Logo

Grillspid med svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g svinemørbrad
150 g bacon
4 mellemstore løg
1 rød peberfrugt
6 spsk olivenolie
frisk timian
½ kg nye kartofler
8 soltørrede tomater
2 fed hvidløg
olivenolie
salt og peber

Befri mørbraden for sener og skær den i 2 cm tykke skiver.
Sno bacon omkring kødet.
Pil løgene, halver dem og kog dem i ca. 5 min.
Del løgene i kvarte.
Halver peberfrugter, fjern frøstole og skær den i tern.
Sæt skiftevis kød, løg og peberfrugt på grillspid.
Pensl med olie og fordel frisk timian over.
Grill spiddene.
Kog kartoflerne og skær dem i skiver.
Skær de soltørrede tomater i strimler.
Bland kartofler med soltørrede tomater, presset hvidløg og frisk timian.

Fordel kartoflerne i 4 stykker alufolie, hæld lidt olie over, drys med salt og peber og luk pakkerne tæt.
Grill kartoffelpakkerne i 8 -12 min. og server dem til grillspiddene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.403 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her