Logo

Grillspid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g nakkefilet
150 g bayerske pølser
150 g champignon
1 tsk paprika
½ tsk salt

Kødet skæres i terninger på ca 3x3 cm.
Pølserne skæres i ca. 3 cm. lange stykker.
Kød, pølser og champignon stikkes skiftevis på små grillspid og drysses med paprika.

Trækker med paprika ca. 20 min. Inden stegningen.
Grillsteger ca. 20 cm fra grillelementet ca 10 min. På hver side.
Drysses med salt efter stegningen.

Tips: Pølserne og kødet afgives så meget fedtstof, at spiddene ikke behøver at pensles med olie inden stegning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her