Logo

Grillstegt kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor kylling
salt
peber

marinade:
1 fed knust hvidløg
½ tsk salt
lidt peber
½ tsk tørret timian
4 spsk olie
1 spsk finthakket, rå løg
3 spsk citronsaft

Den rensede kylling aftørres og gnides ud- og indvendig med salt og peber. Kyllingen sættes på grillspiddet i ovnen eller udendørsgrillen. Ovnen skal indstilles på 200 º C og være varm.

Kyllingen pensles med marinaden flere gange under stegningen, mens den drejer rundt. Læg gerne en aluminiumsfoliebakke under. Grillsteger ca. 1 time.

Kyllingen parteres og serveres med forskellige salater.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.012 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her