Logo

Grillstegt poussin med hvidløg og grillet raddichiosalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 poussiner i halve

Marinade:
½ dl olivenolie
4 fed presset hvidløg
salt og peber

Tilbehør:
pastasalat
4 hele hvidløg
2 lille radicchiosalater

Pensl de halverede og aftørrede poussiner med marinaden. Grill dem godt på begge sider ca. 25 minutter i alt, til de er helt stegte.
Stilken skæres af de hele hvidløg, så fed ene lige titter frem. Dryp dem let med olie og læg dem på grillen 10-15 minutter mens de vendes et par gange.
Raddichiosalaten deles i kvarter, skylles og afdryppes godt. Dryp dem med lidt olie vend dem på grillen 1 minut på hver side.
Servér poussinerne med tilbehøret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.537 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her