Logo

Grillstegt skinkemignon med sur-sød peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g skinkemignon

Marinade
½ dl olivenolie
1 citron
1 fed hvidløg
salt og peber
3 kvist efrisk rosmarin
1 spsk enebær

1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 spsk smør
4 peberfrugter
3 bøftomater
2 spsk hvidvinseddike
1 spsk rørsukker
frisk basilikum

Tilbehør
helt små kartofler
lidt smør
frisk timian

Bed evt. slagteren om at flække mignonen eller skær den godt halvt igennem på den lange led - bred den ud, så der dannes en firkant.

Bland marinaden af olie, strimlet citronskal, finthakket hvidløg, salt, peber, rosmarinstilke og fint knust enebær. Læg kødet i marinaden og lad det marinere i køleskab mindst 30 minutter - gerne længere. Dog højst et døgn. Vend kødet af og til.

Hak løg og hvidløg fint og svits dem i smør i en gryde. Tilsæt peberfrugter og tomater skåret i tern samt vineddike og sukker. Kog ca. 20 minutter uden låg. Smag til og tilsæt hakket basilikum.

Pak kartoflerne i smurt alufolie i portionsanretninger med en klat smør, timian og salt. Grilles ca. 25 minutter til de er møre.

Grill mignonen 10-15 minutter i alt. Vend den jævnligt. Pak kødet i alufolie og lad det hvile ca. 15 minutter før det skæres tyndt ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.518 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her