Logo

Grillstegte marinerede sauté skiver med avokadosalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 500 g sauté skiver af svinefilet 
4 spsk soja sauce
1-1 ½ spsk honning
1 spsk sød/stærk chilisauce
salt og peber
 
Salsa:
2-3 fed hvidløg
1 løg
1 spsk syltede jalapenos chili eller lidt Tabasco
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
4 modne tomater
1 moden avocado
1 citron
evt. 1 tsk stødt spidskommen
Tilbehør: Brød
       
Rør soja med honning og chilisauce og krydr kødet med salt og peber.
Læg det i marinaden og lad det marinere i mindst 20 minutter i køleskab. Vend kødet af og til.
Bland finthakket hvidløg, løg og chili med peberfrugt og tomater i tern.
Tilsæt avocado, 1 spsk citronsaft og evt. spidskommen.
Mos det hele sammen med en gaffel.
Smag til med salt og peber og stil det i køleskab mindst 10 minutter og gerne op til et par timer.
Tag kødet op af marinaden og grill det ½-1 minut på hver side.
Servèr med brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.897 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her