Logo

Grillstegte Napolisteaks med lemon-chili pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g Napolisteaks, 6-8 stk
250 g Pasta-spaghetti
½ dl hakket persille
salt og peber
2 peberfrugter (gul & rød)
1 ½ dl olivenolie
2 fed hvidløg, knust
½ dl citronsaft
¼ dl hakket persille
Reven citronskal af ¼ citron
1 grøn chili uden kerner
salt og peber

Marinade:
Pisk/blend ingredienserne til marinaden grundigt sammen (olie, hvidløg, citronsaft).

Lemon-chili pesto:
Blend 1 dl af marinaden med persille, reven citronskal, chili samt salt og peber til pestoen grundigt sammen og smag til med salt og peber.

Napolisteaks:
Tænd grillen. Pensel kødet med 2 spsk marinade. Lad det trække tildækket 30 min. i køleskab.

Bland kogt spaghetti skyllet i koldt vand med ½ dl marinade og hakket persille. Smag til med salt og peber.

Del peberfrugterne i kvarte på langs og fjern kernerne. Grill peberfrugterne på skindsiden til skindet er sort. Kom dem i en plastpose i 5 min.. Træk skindet af, skær peberfrugterne i tynde strimler og vend dem i ¼ dl marinade.

Grill kødet 1 min. på hver side på en meget varm grill.

Fordel kødet på tallerkenerne sammen med lidt rucolasalat, dryp med lemon-chili pesto. Server peberfrugt samt pasta til, drys med parmesanost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.691 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her