Logo

Grillstegte sauté skiver og grove grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g sauté skiver af svinefilet, ½ cm tykke
evt. 4 spid
 
Grove grønsager:
2 gulerødder
2 pastinakker
2 persillerødder
¼ - ½ selleri
2 løg
 
Marinade:
2 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
1 kvist rosmarin
 
Tilbehør:
260 g Brød
50 g oliventapenade
50 g tomatpesto eller grøn pesto.
 Evt. soltørrede tomater og sorte oliven
samt rosmarinkviste til pynt
       
Skær grønsagerne i skiver på langs ½-1 cm tykke.
Kog dem i letsaltet vand, til de er knap møre - har bid.
Kom grønsagerne i et fad og hæld marinaden over.
Grill grønsagerne på en grillpande - gem marinaden.
Bland olie, knust hvidløg, nåle af rosmarin, salt og peber.
Vend sauté skiverne i resten af marinaden, mens grønsagerne grilles.
Krydr kødet med salt og peber.
Grill sauté skiverne 1 minut på hver side ved kraftig varme på en grillpande eller grillen.
Sæt kødet og grønsagerne på spid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.330 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her