Logo

Grillstegte spareribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg spareribs
2 spsk tomatpuré
2 spsk hoisin sauce
2 spsk chilisauce
60 ml.honning
2 spsk sesamfrø, ristede
60 ml.citronsaft

Skær sværen fra spareribsene.
Fjern overflødigt fedt.
Bland tomatpuré, hoisin- og chili sauce, citronsaft og honning.
Anbring spareribsene i et stort, dybt fad og hæld marinaden over.
Dæk fadet med plasticfolie og stil det i køleskab i 2 timer eller natten over.
Vend kødet af og til.

Lad kødet dryppe af og gem marinaden.
Læg spareribsene på let smurt grill eller grillbakke.
Steg ved middelvarme i 20 minutter eller til de er møre.
Vend dem af og til.

Opvarm den resterende marinade i en lille gryde.
Den må ikke koge.
Hæld den over spareribsene, lige før de serveres.
Drys de ristede sesamfrø over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.416 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her