Logo

Grilspid med svinemørbrad 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svinemørbrad
1 lille dåse cocktailpølser
1 pakke bacon i skiver
8 champignon
1 peberfrugt
8 cherrytomater
2 store løg

Afpuds mørbraden og skær den i 8 skiver, der omvikles med bacon.

Rens champignonerne.

Rens løgene og del dem i kvarte.

Rens peberfrugten og skær den i 8 stykker.

Lad coctailpølserne dryppe af og rul en halv skive bacon om hver.

Hvert spid består af to stykker kød, 2 kvarte løg, 2 cherrytomater, 2 champignon, 2 stykker peberfrugt og 4 cocktailpølser, der fordeles pænt på spiddet.

Der drysses med lidt peber og paprika.

Risten smøres med olie og spiddene grilles.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.322 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her