Logo

Højrebsbøffer - Ribeye - på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 2 kg højrebsfilet uden ben
 
Skær bøfferne ud i fire tykke skiver a ca. 300 g fra den tykke ende af højrebet.
Kan man ikke lide fedtet, bør dette først skæres fra efter stegning, idet det giver kraft og smag til kødet.
Bank aldrig kødet med en kødhammer. Brug håndroden.
Kødet brunes godt af i ca. 1 minut på hver side på nederste hak i ristindstillingen, derefter hæves risten til midtindstillingen.
Bøfferne steger yderligere 1 min. på hver side og lægges så til side og hviler ca. 2 min., før de er klar til servering.
Først når stegeskorpen har dannet sig, krydres med groft salt og friskkværnet sort peber.
Man kan også pensle med marinade under stegningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her