Logo

Hagen kål- tør langkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g flæsk og/eller pølse
200 g grønkål
300 g kartofler
Salt og peber
 
Grønkålen koges sammen med sulet.
Kartoflerne skæ­res i mindre stykker og koges.
Grønkålen tages op og presses fri for væde og lægges i et fad.
Derefter kommes kartoffelstykkerne i.
Retten spises varm, drysset med salt og peber efter be­hag.
 
Fyn har også deres bud på grønlangkål. Endda findes der flere forskellige vari­anter rundt på øen. Grøn­langkål er en juleret og på Sydfyn (Svendborg) kaldes den Højkål, en betegnelse der stammer fra Langeland. Denne opskrift stammer fra området ved Krarup, hvor man ikke, som andre steder i landet, spiser langkålen med mælkestuvning.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærtærte med chokolade- og jordbærcremePrøv at lave denne sommerlige tærte med masser af jordbær og både chokolade- og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os