Logo

Hajfinnesuppe med fiskemaver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 g hajfinne
300 g tørrede fiskemaver
6 Kopper vand

Koges i to timer samtidig med, at skummet fjernes fra overfladen.

Serveres rygende varm.

 

Tips: Det er en god ide at finner er forbehandlet, fordi det ellers er et kæmpearbejde, at lave suppen. Faktisk er det så stort at selv de fleste kinesere køber forbehandlede hajfinner.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.196 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gulerodsrand med ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os