Logo

Hajfinnesuppe med fiskemaver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 g hajfinne
300 g tørrede fiskemaver
6 Kopper vand

Koges i to timer samtidig med, at skummet fjernes fra overfladen.

Serveres rygende varm.

 

Tips: Det er en god ide at finner er forbehandlet, fordi det ellers er et kæmpearbejde, at lave suppen. Faktisk er det så stort at selv de fleste kinesere køber forbehandlede hajfinner.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kirsebær-hindbærgrødDen traditionelle danske rødgrød med fløde, der er meget lækker med utraditionelt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os