Logo

Hakkebøf med bløde løg og pandesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Oksekød, hakket
Sennep
Fløde
Soyasauce
Løg
Salt, peber
 
Snit løgene og svits dem på panden.
Samtidigt formes oksekødet til nogle kugler og tryk dem ned til den
ønskede tykkelse.
Når løgene er færdige, steges bøfferne på samme pande.
Når også de er færdige tages de af og en klat sennep røres ud i panden
sammen med en lille smule vand. når senneppen er rørt ud, tilsættes
fløde og et stænk soyasauce. saucen smages til med salt og peber og
bøfferne lægges tilbage i panden og derefter løgene.
Retten er nu klar til servering.
 
Tips: Server fx. med kartofler og flûtes
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os