Logo

Hakkebøf med løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket oksekød
2 løg
40 g margarine
2 dl bouillon
evt. 1 tsk Maizena

Kødet deles i 4 portioner, der formes til boller.
Trykkes lidt flade og hakkes på kryds og tværs med en kniv.
Bøfferne skal være ca. 1 1/2 cm. høje.
Løgene skæres i tynde skiver og brunes i halvdelen af margarinen.
Bøfferne brunes i resten af margarinen og steger ved svag varme 2-3 min på hver side, til de er lyserøde indeni.
Krydres med 1/2 tsk salt og groftkværnet peber.
Bøfferne tages af panden, og løgene drysses over.
Panden koges af med bouillon.
Saucen smages til med salt og peber og jævnes evt. lidt af løgene kan kommes i saucen for at give den løgsmagen.
Saucen hældes over bøfferne.

Tips:
Bøfferne kan brunes og stege færdig i saucen 2-3 min på hver side, men kødet virker da lidt mere kogt. (den jyske metode).
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.492 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nougatis med blød nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os