Logo

Hakkebøf med sommer-råkost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hakkebøf med sommer-råkost

 

Server en klassisk hakkebøf med en frisk råkostsalat.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Koge-/stegetid: 20 min.

 

Hakkebøffer:

400 g hakket oksekød

½ spsk olie

15 g smør

salt og knust sort peber

 

Sommer-råkost:

½ blomkålshoved

5-6 radiser

1 spsk finthakket rødløg

2 tsk limesaft

1 spsk olie

100 g grønne ærter (friskbælgede eller optøede fra frost)

 

Tilbehør:

4 blade hjertesalat

limebåde

nye kartofler

*

Form kødet til to hakkebøffer (1,5 cm tykke).

Varm en pande godt op med olie og smør.

Brun bøfferne 1 min. på hver side, og krydr med salt og peber.

Skru ned, og steg bøfferne færdige i ca. 5 min. på hver side.

 

Snit blomkålen fint, og skær radiserne i tynde skiver.

Bland blomkål og radiser med finthakket rødløg, limesaft, olie og ærter.

Smag til med salt og peber.

Server hakkebøfferne med sommer-råkost, salatblade, limebåde og friskkogte, nye kartofler.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amerikanske hakkebøfferDe brunede hakkebøffer med bacon om lægges i et fad med løg eller tomat på, ost øverst og...
• Pasta bolognese med rødvinPasta med kødsauce eller rettere spaghetti bolognese kan være en dejlig ret, hvis man...
• Små farsbrød med svampe og grønkålssalatGiv fars brødet ekstra smag med bacon, svampe og timian, og bag dem i små hyggelige...
• Frisk jordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!