Logo

Hakkebøf og grønt på karrybrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
to personer

300 g hakket oksekød
1 gulerod
1 porrer
olivenolie
1 tsk karry
2 skiver sandwichbrød
2 spsk cremefraiche 18 %
2 syltede agurker
salt og peber

Form kødet til to hakkebøffer og drys med salt og peber. Snit gulerod og porre i tynde strimler. Svits karry i olie på en pande og steg brødet på begge sider indtil
gyldent. Læg brød på to tallerkener. Lynsteg grønsagerne på den samme pande.
Tag op og læg på brødet. Steg bøfferne på panden i nogle minutter på hver side og læg på grønsagerne.
Top med cremefraiche og syltet agurk.

I stedet for hakkebøf kan man servere det krydrede brød og grønsager med en tartarbøf
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!