Logo

Hakkebøf på brunede løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600-800 g hakket oksekød
75-100 g bacon
500 g løg
lidt fedtstof
2 tsk sukker
2 dl vand

Løgene tager længere tid, end man skulle tro.
Begynd med at gøre dem i stand og skære dem i skiver.
Brun lidt fedtstof med sukker på en pande, rør løgene i, og når de er pænt brune, tilsættes vandet.
Rør tit, mens vandet fordamper.
Brun løgene færdige, når vandet er væk, og hold dem varme, mens bøfferne bliver stegt.
Ælt kødet med lidt finthakket bacon.
Form det til 4 bøffer, drys dem med salt og peber og steg dem ved god varme i 3-4 minutter på hver side.
Lad bøfferne hvile på et varmt fad, mens saucen laves - det er ikke kun koteletter og stege der har godt af at stå nogle minutter efter stegningen. Kog panden af med kartoffelvand, jævn saucen og smag den til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FromageOldemors klassiske citronfromage, eller en af de nyere varianter med Baileys, kaffe eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!