Logo

Hakket peberbøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg hakket oksekød
salt
2 spsk vand
1 spsk grønne peberkorn
25 g smør/margarine
1 dl bouillon
1 tsk lys dijonsennep
½-1 dl rødvin
½-1 dl cremefraiche

Ælt hakket oksekød med salt og 2 spsk vand.
Form det til fire bøffer.
Knus grønne peberkorn og smør dem over bøfferne.
Steg dem i smør/margarine 2-3 minutter på hver side.
Tag dem af panden.
Hold dem varme.
Kog panden af med bouillon, dijonsennep, rødvin samt cremefraiche.
Hæld skyen over bøfferne.
Byd sprøde ovnkartofler, brøndkarse og bønner til

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her