10 personer - Kan laves til ca. 40 personer. Arbejdet er forholdsvis lille, og man skal bare have plads til 40 store kyllingebryststykker. Det er vigtigt at bruge godt kød, og der skal være skind på, ellers bliver det tørt. Gremolataen kan laves dagen før, og kyllingerne kan flækkes. De kan lægges sammen om formiddagen, hvis man har plads til at have dem påkøl, sidste del foregår i ovnen og er et spørgsmål om timing. Kan bruges både til middag og til buffet, hvor man evt. kan skære dem midt over, så der kun er et halvt til hver. 
10 benfri bryststykker med skind af bornholmsk hanekylling eller tilsvarende stor velvoksen kylling 
Ingefær-gremolata: 
reven skal af 2 usprøjtede citroner 
1 bdt  finthakket persille 
4 fed knust hvidløg 
2 ½ cm frisk reven ingefær 
salt og peber 
lidt olivenolie til pensling 
Ingredienserne til gremolataen røres sammen. 
Bryststykkerne flækkes næsten horisontalt, og fyldet kommes ind i de store lommer, der opstår derved. 
Lukkes evt. med kød nåle, gnides med salt, peber og olie og stilles i forvarmet ovn ved 225º i 25 minutter, til skindet er sprødt, og kødet akkurat gennemstegt.