Logo

Hapser af julesalat med bær i Cognac

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Det er kun de yderste og største blade på salaten, der anvendes til hap­serne. Serveres hapserne til et glos vin, beregn da 4 hapsere pr person. Gem de inderste blade og brug dem i en salat, der eventuelt dryppes med de marinerede bær. (4 personer)
 
2 julesalater
50 g brie
50 g blåskimmelost
 
Marinerede bær:
1 spsk tørrede tranebær
1 spsk tørrede blåbær
½ dl Cognac
½ dl æblemost
 
Bær: Kom bær, Cognac og æblemost i en gryde og lun bærrene en anelse.
Fjern gryden og lad bærrene trække i lagen.
Skær bunden af julesalaten, så bladene nemt skilles ad.
Kom et lille stykke ost på hvert blad og drys med bærrene til sidst.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.167 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citronfromage Lækker og luftigHvis du ikke allerede er vild med citronfromage, så bliver du det, når du smager denne...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!