1 ung hare 
50 g  smør 
250 g  skalotteløg 
1 fed hvidløg 
2 gulerødder 
4 spsk  hvedemel 
4 dl  bouillon 
4 dl  rødvin 
1 krydderbuket af timian, persille og laurbærblad 
250 g  små champignon 
300 g  kastanier 
100 g  bacon i tern 
Rens og del haren i passende stykker. 
Brun kødstykkerne godt i en stegegryde og tag dem op. 
Pil og svits de hele skalotteløg, tilsæt det finthakkede hvidløgsfed og gulerødderne skåret i skiver. 
Drys melet over og rør til det er opsuget. 
Tilsæt bouillon og rødvin og læg kødet tilbage i gryden, hvor det står i 
½ -¾ time indtil det er næsten mørt. 
Bag kastanierne i ovnen i 15 minutter og pil dem ud af skallen. 
Rist dem sammen med bacontern og de rensede champignon i smør på en pande. 
Kom champignon og kastanier i gryden med kødet og lad retten snurre i 
yderligere 10 minutter. 
Fjern krydderbuketten og server ragouten direkte fra gryden eller hæld den over i et dybt fad. 
Tilbehør: 
Server med kartoffelgratin, eller kartoffel-sellerigratin.
Tips: Dybfrosne, franske kastanier er en hurtig genvej - og så fås de 
hele  året.