25 g  kikærter 
¼ dl  solsikkeolie 
1 lille hakket løg 
1 stilk bladselleri 
125 g  oksekød i tern 
25 g  grønne linser 
salt og hvid peber 
½ l. kalvebouillon 
2 tsk  hvedemel 
¾ dl  vand 
1 spsk  tomatpure 
25 g  risnudler 
½ ds flåede hakkede tomater 
25 g  grødris 
1 knsp.Safran 
½ citron, saften derfra 
hakket persille- og koriander 
Læg kikærterne i blød natten over. 
Hæld vandet fra og kog kikærterne ca. 20 min. i et nyt hold vand. 
Skyl kikærterne, sæt dem til afkøling og gnid skindet af. 
Svits løg og snittet bladselleri i olie i en gryde, til det er mørt 
Kom kød, kikærter, linser, salt, peber og kalvebouillon ved. 
Lad suppen koge 1 ½ time for svag varme under låg. 
Rør hvedemel og vand sammen til en jævning. 
Rør meljævningen og tomatpure i suppen. 
Steg risnudlerne nogle min. i lidt olie på en pande for svag varme og under konstant omrøring. 
Kom tomater, risnudler, grødris og safran i suppen og lad den koge endnu 30 min. 
Smag til med citronsaft, salt og peber og drys med hakkede krydderurter.