Logo

Havremakroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g smør eller margarine
125 g sukker
100 g valsede havregryn
25 g flormel

Fedtstoffet blødgøres, rør hvidt med sukkeret, hvorefter havregryn tilsættes.
Sættes med to teskeer på smurt plade og bages lysebrune ved jævn varme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandelfromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os