Logo

Havremelssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g havremel
citronskal
kanel
saft sukker efter smag
biscuits eller små tvebakker eller bagt brød
 
Melet udrøres i noget af det kolde vand, og når det øvrige vand koger
kommes det deri under omrøring, sammen med citronskal og kanel.
Koges ca. 15 minutter.
Suppen sies og smages til med saft og sukker efter smag.
Spises med bagte franskbrødsterninger.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.209 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CremesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os