Logo

Havremuffins 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

175 g havregryn
4 1/2 dl kærnemælk
100 g smeltet afkølet margarine
85 g sukker
2 æg
200 g hvedemel
1 spsk bagepulver
1/2 tsk natron
1 tsk vaniljesukker
1/2 tsk salt
 
Evt. pynt med cacaoglasur og mini m&m
 
Overhæld havregryn med kærnemælk og lad det trække i 10 minutter.
Rør margarine og sukker luftigt og tilsæt æggene et ad gangen.
Rør havregryns/mælkeblandingen i.
Sigt de tørre ingredienser sammen og rør dem i dejen.
Fordel dejen i små papirsforme og bag dem ved 200ºC i ca. 15 minutter.
Lad kagerne afkøle, og smør dem med glasur og pynt med m&m.
 

Tips: Et sikkert hit til børnefødselsdagen.  

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Koldskål med limeKoldskål med smag af vanilje er en lækker koldskål med frisk sommer smag af lime. En...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os