Logo

Havrepandekager med farin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

50 g fuldkornshvedemel
1 knsp salt
50 g havregryn
1 æg
15 g farin
3 dl mælk
1 spsk smeltet margarine
 
Bland hvedemel, salt og havregryn.
Pisk ægget i en skål sammen med farin, mælk og den smeltede margarine. Rør hvedemel, salt og havregryn i.
Lad dejen stå i 30 minutter, eller - hvis det er mere belejligt - dæk den til og lad den stå natten over og pisk så igen, inden dejen skal bruges.
En slip-let pande opvarmes (smøres om nødvendigt med lidt olie).
Når panden er varm, hælder man præcis så meget dej i den, at bunden er dækket af et tynd lag.
Vip panden, så dejen spredes jævnt, og bag, indtil den bobler.
Vend pandekagen og bag den anden side, indtil den er gyldenbrun.
Læg pandekagen på en opvarmet tallerken og hold den varm, mens du bager resten.
Kan serveres med ahornsirup, frisk frugt eller frugtkompot. Pandekagerne kan også smøres med smør.

 
Tips: Der bliver ca 8 pandekager af denne portion.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 852 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FrugtspejlægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os