Logo

Havresuppe med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 dl almindelige havregryn
2 l. vand
24 katrineblommer
1 spsk sukker
1/4 spsk salt
2 æggeblommer
2 1/2 dl tyk fløde
 
Havregrynene skylles, sættes på ilden med det kogende vand og koger
under tætsluttende låg i omtrent 2 timer.
Katrineblommerne skylles i lunkent vand og koges møre i knapt vand.
Grynene hældes gennem en sigte og suppen spædes med vand, hvis den er
kogt for meget ind, derefter giver man den et opkog og smager den til,
pas på med sukker og salt.
Æggeblommerne og fløden piskes i terrinen og suppen hældes i under
piskning.
Katrineblommerne tilsættes dog først sammen med det vand hvori de er
kogte.
Server straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chayote græskar, bagt, med rosinfyldChayotegræskar stammer oprindeligt fra Mexico, men bliver i dag brugt over hele verden....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os