Logo

Havresuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 liter vand
60 g havregryn
1 knsp.salt
1/4 liter hindbær- eller ribssaft
sukker efter smag

Vand og gryn bringes i kog sammen og koges 10 min.
Suppen sies, smages til med saft, sukker og evt. Vanila, og gives et opkog.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Syltede gyldne tropiske frugter i lag med kokoscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!