Logo

Havtaske filet med lufttørret skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

+ spinat, ristede pinjekerner og løse ris - det bliver den bedste dag i ...

250 g havtaske i portioner

pinjekerner

4 skiver lufttørret skinke

(oliven)olie

1 lime

persille, basilikum og mynte,

helbladet spinat, hakket

2 dl yoghurt naturel

1½ dl ris.

*

Forvarm ovnen til 220°C.

Tag den optøede fisk og fjern eventuelle hinder.

Krydr fileterne med salt og peber.

Fordel den lufttørrede skinke og rul den om hver filet.

Dryp olie over og bag dem i ovnen i 15-20 min. til skinken er gylden.

Risene koges færdig efter anvisning på pakken.

Tilsæt limesaft, salt, peber og lidt olie til risene.

Rør basilikum, mynte, hakket persille og spinat i risene ved høj varme lige inden servering.

Tag gryden af blusset når spinaten falder sammen.

Retten pyntes med ristede pinjekerner og yoghurt naturel.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kaffeis med makronerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os