Logo

Havtaskekæbe med tomat og porrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Havtaskekæbe med tomat og porrer

 

4 havtaskekæber

2 porrer

4 solmodne tomater

2 fed fintsnittede hvidløg saft fro1 lime

2 tsk kapers

frisk basilikum

olivenolie

salt og peber

 

Varm lidt olivenolie på en pande, og steg fisken i 3-4 minutter på hver side.

Tag den fra, og hold den lun.

Varm lidt olivenolie i en gryde, og sauter porrer og tomater i 2 minutter.

Tilsæt hvidløg, lime, kapers og 1/2 kop vand.

Lad det simre i 5 minutter.

Tilsæt basilikum, og krydr med salt og peber.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frisk jordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!