Logo

Havtorn, syltet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Havtorn vokser vildt mange steder i den danske natur, og selvom de smukke, orange bær er lidt besværlige at plukke, er det hele arbejdet værd, for syltetøj ... også til gode, danske oste

Havtorn vokser vildt mange steder i den danske natur, og selvom de smukke, orange bær er lidt besværlige at plukke, er det hele arbejdet værd, for syltetøj lavet på bærret er ikke alene meget lækkert - det er også super sundt, fx til gode, danske oste. Samlet tid: 1 uge

 

Til et glas:

100 g havtorn

50 g sukker

½ tsk nelliker

½ tsk anis

½ tsk kardemomme

 

De nyplukkede havtorn rengøres og kommes i sylteglas

Sukker drysses på

Krydderierne kommes i en krydrepose og lægges også i.

Hele blandingen skal stå og hygge sig i en uges tid, til sukkeret er opløst

Syltetøjet kan holde sig op til et halvt år, hvis syltetøjsglasset er helt rent og det opbevares korrekt

--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,1 (7 stemmer)
Siden er blevet set 6.261 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Abrikoser under sabayonnedækkeAbrikoser under sabayonnedække er en meget smagsfuld og delikat dessert, som skal nydes...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os