Logo

Hawaiigryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g kalkun i strimler
1 lille dåse ananas i lage
1 finthakket løg
1 peberfrugt i strimler
salt
1 tsk paprika
1/4 kinakål i strimler
20 g margarine
1 spsk olie

Kødet sauteres i det brunede fedtstof.
Grønsagerne tilsættes og svitses et par minutter.
Ananasringe skæres i kvarte og hældes i gryden sammen med saften.
Retten smages til med salt og kinakålen tilsættes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.480 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Creme brulee - creme brulée - creme brüle: se Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!