Logo

Hawaiikage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 æg
500 g sukker
300 g margarine
250 g revne gulerødder
400 g ananasstykker (blendet)
200 g kokosmel
550 g hvedemel
3 tsk natron
1 spsk vaniljesukker
 
Glasur:
200 g flormelis
2-3 dråber mandelessens
spilkogende vand
 
Æg, sukker og margarine røres godt.
Bland gulerødder, ananas og kokos i.
Hvedemel, natron og vaniljesukker blandes og vendes i.
Hæld dejen i en smurt bradepande (30x42 cm.) og bag kagen i 20 minutter ved 175ºC på næstnederste rille.
Skru ned til 150ºC og bag kagen færdig, ca. 20 minutter.
Når kagen er kold glaseres den med glasuren.
 
Tips:

Kagen kan fryses, men så skal man bare vente med at komme glasur på.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hindbæris på nøddebundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!