Logo

Heidi's squash-suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
350 g reven squash
1 stort hakket løg
6-8 spsk olie
6-8 spsk hvedemel
9 dl stærk bouillon
1 dl fløde
1 dl cremefraiche til pynt
 
Løg og squash svitses i olie.
Spæd op med bouillon og fløde.
Jævnes med hvedemel og vand.
Hver portion pyntes med en "klat" cremefraiche og serveres med lune flûtes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananas bagt med vaniljeAnanas bagt med vanilje er en dejlig opskift på en lækker dessert. Karamellen giver...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!